Karamelizuoti svogūnai
Saldžiarūgščiai karamelizuoti IKI ŪKIO svogūnai puikiai tinka vieni su traškia duona ar kaip pagardas salotoms, sumuštiniams ar kitiems jūsų sukurtiems virtuvės šedevrams!
Reikės:
• 3 svogūnų;
• 3 v.š. alyvuogių aliejaus;
• 2 v.š. cukraus;
• 3 v.š. balzamiko acto.

Pagaminimas:
Svogūnus plonai supjaustome. Gerai įkaitintoje keptuvėje nedidelėje kaitroje kepame svogūnus, nuolat maišome. Jiems suminkštėjus pilame balzamiko actą bei suberiame cukrų. Kepame dar kelias minutes, kol svogūnai taps lipnūs. Ragaukite ir esant poreikiui – pagardinkite dar šlakeliu acto ar žiupsneliu cukraus. Skanaus!

IKI ŪKIS svogūnai ant jūsų stalo tiesiai iš lietuviškų ūkių!