Pomidorų brusketa
Vakarienės idėja į svečius netikėtai užsukus draugams su IKI ŪKIO šviežiais pomidorais!
Reikės:
• 3 pomidorų;
• 2 skiltelių česnako;
• prancūziško batono;
• 2 v.š. balzamiko acto;
• 60 g sviesto;
• kelių baziliko lapelių;
• druskos, pipirų.

Pagaminimas:
Supjaustome pomidorus ir pašaliname sėklas. Susmulkiname česnaką, baziliko lapelius. Dubenyje visus produktus užpilame balzamiko actu, pagardiname druska bei pipirais ir viską sumaišome. Supjaustytą riekelėmis batoną patepame išlydu sviestu ir skrudiname 10 min. 180°. Iš orkaitės ištrauktas riekeles įtriname česnaku ir uždedame pomidorų masę. Skanaus!

IKI ŪKIO pomidorus atpažinsite iš ryškios avietinės spalvos ir taisyklingos formos. Ant jūsų stalo – tiesiai iš lietuviškų ūkių!