Keptas sterkas su citrina
Ieškote lengvo ir sveiko patiekalo? Išmėginkite šį sterko receptą! Paruošti jį ilgai netruksite, tačiau lengvai susišluosite visų pagyras prie pietų stalo.
Reikės:
• 3-4 sterko file gabaliukų;
• 4 česnako skiltelių;
• 1 arbat. šaukšt. imbiero;
• ¼ arbat. šaukšt. druskos ir pipirų;
• ¼ arbat. šaukšt. aitriųjų paprikų dribsnių;
• 1 citrinos;
• 55 ml alyvuogių aliejaus;
• Ryšulėlio petražolių.


Pagaminimas:
Įkaitinti orkaitę iki 200 °C. Skardą ištepkite aliejumi ir sudėkite žuvies gabalėlius. Atskirame inde sumaišykite visus ingredientus (imbierą, išspaustą česnaką, prieskonius, aliejų) ir pusę jo paskirstykite ant žuvies. Supjaustykite citriną griežinėliais ir uždėkite ją ant prieskoniuotos žuvies. Pašaukite skardą į orkaitę ir kepkite apie 15 minučių. Po maždaug 8 minučių supilkite likusią prieskoninio mišinio dalį ant žuvies. Iškepusią žuvį pabarstykite petražolėmis.
Savo pirkėjams siekiame užtikrinti tik aukščiausios kokybės asortimentą, todėl BON VIA vaisiai ir daržovės IKI lentynas pasiekia tik jų sezono metu – tuomet, kai jų skonis ir išvaizda atitinka mūsų keliamus aukščiausius kokybės reikalavimus.