Košė su karamelizuotu kiviu
Šiandien jaučiatės ypatingai? Kodėl savo ryto nepradėjus netikėtai? Košė su karamelizuotais kiviais dienos rutinai suteiks įvairovės ir nepažabojamos energijos.
Reikės:
• 1 kivio;
• 80 g avižų;
• 400 ml pieno;
• Žiupsnelio druskos;
• 2 valg. šaukšt. cukraus;
• Žiupsnelio cinamono;
• 1 valg. šaukšt. tarkuoto kokoso.

Pagaminimas:
Supjaustykite kivį griežinėliais. Keptuvėje išlydykite keletą šaukštų cukraus, sudėkite kivius ir pakepinkite jų griežinėlius kol šie karamelizuosis. Sumaišykite avižas su pienu, cinamonu ir druska ir išvirkite puode kol gausite norimą košės konsistenciją. Išvirusias avižas sudėkite į lėkštę, ant viršaus dėkite karamelizuotą kivį, pabarstykite tarkuotu kokosu ir cinamonu.
Savo pirkėjams siekiame užtikrinti tik aukščiausios kokybės asortimentą, todėl BON VIA vaisiai ir daržovės IKI lentynas pasiekia tik jų sezono metu – tuomet, kai jų skonis ir išvaizda atitinka mūsų keliamus aukščiausius kokybės reikalavimus.