Morkos tešloje
Šilta ir jauku! Nors morkos šiame recepte lieka „nuogos“ – be žievelės, šilumą ir traškumą išlaiko jas gaubianti sluoksniuota tešla!
Reikės:
• 3 vidutinio dydžio morkos;
• 1 sluoksniuotos tešlos lakštas;
• 1 kiaušinis;
• 2 šaukštai majonezo;
• 1 valgomasis šaukštas garstyčių
• druska
• sezamas

Gaminimo eiga:
Morkas nulupkite ir supjaustykite vienodo dydžio gabalėliais. Virkite morkų gabalėlius vandenyje apie 15 minučių, kad jos išliktų dar šiek tiek minkštos, bet ne per minkštos.

Sluoksniuotos tešlos lakštą supjaustykite dviejų pirštų storio juostelėmis.
Kai morkos šiek tiek atvės, kiekvieną morkos gabalėlį apvyniokite tešlos juostele.
Sudėkite į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi.

Į dubenį įmuškite kiaušinį, švelniai išmaišykite ir aptepkite tešlą kiaušinio plakiniu. Suktinukus apipabarstykite druska ir sezamu. Kepkite pagal pagal tešlos pakuotės nurodytą instrukciją, apie 12 minučių.

Kol suktinukai kepa, sumaišykite majonezą, garstyčias ir druską.
Suktinukus skanaukite dar šiltus, pamirkydami į paruoštą padažą.
Savo pirkėjams siekiame užtikrinti tik aukščiausios kokybės asortimentą, todėl BON VIA vaisiai ir daržovės IKI lentynas pasiekia tik jų sezono metu – tuomet, kai jų skonis ir išvaizda atitinka mūsų keliamus aukščiausius kokybės reikalavimus.